Срећне вести са јавношћу поделио је управо певачицин супруг, свештеник Иван Црногорчевић који је описао неизвесне протекле дане који су се, захваљујући молитвама, завршили рођењем њиховог четвртог детета.

Иван је најпре потврдио да се певачица етно музике сада осећа добро, али да је било малих проблема с обзиром на то да јој је водењак пукао пре 10 дана: 

- Даница је добро, породила се јутрос негде око шест сати. Већ десетак дана је у болници, водењак је мало раније пукао, зато је тако дуго била у болници. Сваки дан смо малтене очекивали порођај, десио се и све је, хвала Богу, прошло како треба. Даница је добро, беба је добро, надамо се да ће брзо да изађу, рекао је Иван за Информер и открио како је беба добила име.

 

 

- Пукао је водењак на Светог Саву Трећега. Имали смо дилему између Саве и Илије, на крају је ипак име Сава пресудило. Свети Сава је за наш народ значајан, за цркву и за овај део Црне Горе, с обзиром да је његов отац овде рођен на Рибници. Пожелели смо тако да обновимо успомену на то највеће српско име, објаснио је. 

Иван се дотакао и тога како су старија деца реаговала на принову.

- Они су одушевљени, више ће бити одушевљени што им се мајка враћа, тешко су тај растанак поднели, нису навикли да тако дуго буду одвојени од мајке. Богу хвала, негде смо заједно све то прошли, закључио је Иван.

Даница и Иван добили су четврто дете, а певачица је упоредо са бригом о породици градила каријеру успешне музичарке. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".