Продуцент Алекса Балашевић пре годину дана постао је отац, а он и његова супруга Николина данас су крстили наследницу Веру и прославили њен први рођендан.

Чин крштења обавио је патријарх српски Порфирије у Храму Светог Саве на Врачару о чему сведоче фотографије на њиховом Инстаграму.

Поносни родитељи с наследницom су најпре отишли у парохијски дом. Николина је у наручју држала Веру и за ову прилику одабрала је белу хаљину, док се Алекса одлучио за црно одело и сребрни сако.

Налседник прослављеног кантаутора Ђорђа Балашевића, Алекса, јако је одан православљу, а у прилог томе иде и чињеница да је своју Николину запросио у Јерусалиму, чекајући шест месеци дозволу за то, а они су сада решили да крсте ћерку. Пар је на истом месту венчао патријарх Порфирије.

- У вери има много таме за све вас који не верујете, али много више светла за све нас који верујемо. Наш Патријарх Порфирије доказ је да нису сви свеци на небу. Бог вас чувао све такви кави јесте драги сви.

Млађи Балашевић је открио и како је дошло до тога да своју ћеркицу назову управо Вера.

- Име нема везе са именом њене баке. Једноставно, Вера је добила име само по себи, и по њеном дејству. Прошла, 2021. година, почела је тако што сам изгубио оца, а завршила се тако што сам сазнао да постајем отац. Она је била у буквалном значењу као вера у тим најтежим и најлепшим моментима... Вера је непобедива - истакао је Алекса у интервјуу за Хелло.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".