Бивша кошаркашица Милица Дабовић је отворила душу и испричала шта је све преживела са бившим дечком.

- Мој приватан живот не бих никоме пожелела. Из једне патње у другу. Невероватно шта ми се издешавало. Стефанов отац је потпуно био другачији од Шимета. Ја сам и једног и другог упознала на друштвеним мрежама. Зато сада никога не упознајем преко друштвених мрежа - започела је своју причу бивша кошаркашица у једној емисији ".

Први погрешан партнер био је Шиме, код је упознала преко друштвене мреже, а купио ју је заштитничким коментарима на друштвеним мрежама.

Фото: АТА имагес

 

- Заљубим се. Њега упознам после 20 дана од Европског, он дође код мене и ту и остане. Када сам га упознала поверовала сам у све, мислила сам да постоји неко ко је такав, али он је лагао све што је могао. Чак је лагао и да му је отац из Хрватске, мајка из Србије, имао је лажни пасош, лагао је да живи у Кану. После четири месеца се клупко одмотава. Почињем да слушам приче и верујем у њих, али он је већ успео да дође до моје главе, прича ми да је убијао, да је био у Пинк пантерима, као да ме припрема да ако направим неку глупост или одем, шта може да ми се догоди. Када сам ја по пети пут остајала без новца, јер је он чистио сав новац мој са рачуна, крао је, ту није било помоћи. Почеле су претње, пиштољ на чело, да ће ми повредити породицу мене. Ушао ми је страх у кости - рекла је Милица Дабовић.

- Много сам се плашила. Ја схватам зашто те жене ћуте, схватам зашто жене заврше два метра под земљом. Из тог страха не смеју да причају ништа. Полазим од себе. Ја када сам други пут скупила снаге. Знаш претити ти нон-стоп, пиштољ, сав новац сам дигла са свог рачуна и дала му, ја после свега нисам знала шта да урадим осим да одем у полицију. Знаш шта је полиција урадила? ''Добро, Милице, није те убио'' - искрена је Милица и у сузама открила како се осећала тада.


Милица Дабовић о злостављању

- Ја се у том тренутку осећам као да сам сама требало то да решим. Ја да узмем пиштољ, мање бих робијала за то. Њему је била само забрана приласка, 40 дана сам имала подливе, неко сам кога можеш тући да ми не остане ни модрица, тукао ме је, једва сам преживела. Тукао ме је због љубоморе, добила сам позив звао ме је новинар и рекао ''Милице рекли сте да вас зовемо када Шимета ухватимо...'' јер је он ноћ након свега тога отишао са једном нашом старлетом и ја сам само рекла ''Добро, када будете имали доказе јавите ми'' и они мене зову ујутру, он је тад дошао код мене, око 10 сати, они мени пошаљу све слике. Када је он почео да лаже, да се дере на мене, да ме млати, дави, удара... А живи у мом стану. Ја сам му рекла одлази, не враћај се више, а полиција је већ ту долазила и он је мени запретио пријавим ли и зуцнем ли да ће бити проблема.

Фпото: АТА имагес

 

Милица Дабовић о оцу свог сина

Од Стефановог оца нисам добијала батине, али та психичка тортура... Представљао се у моје име, узео све што сам на ногама стекла.

- Он је био Вук Ротен, тако се представљао. Човек који има своју фирму, ради у Бечу, човек који ће ме вратити у живот после таквог краха љубави и таквог завршетка са мојим партнером. Ја сам једна глупача тотална. Ја сам једна толико наивна будала. Али када сам била најрањивија, знаш како ме је ухватио, ја сам се забила у своја четири зида, ја сам плакла, смршала, само сам читала поруке и једна западне за око. Од милион, једна западне за око. Више не верујем ни у шта. Не верујем да постоји принц на белом коњу. Са њим сам одмах хтела да затрудним, мислила сам да ће ме само дете спасити. Ја сам после сазнала да је он био неко ко је имао жену, дете иза себе, још увек је у браку, неко ко коцка, све је лажно, име, презиме, коцкар, све. Човека никада нисам знала да проценим, за мене су сви били добри јер сам од себе увек полазила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".