Ретроградни Меркур ступа на снагу данас и завршава се 15. септембра, а нема сумње да ће, као и увек, многима помрсти конце. Девице ће бити под његовим најјачим утицајем, нарочито када је реч о финансијском пољу.

Астролози кажу да особе које су рођене у знаку Девица могу у овом периоду да се осећају уморно, а комуникација ће такође бити под знаком питања. Многе речи и поруке могу да буду погрешно схваћене, због чега би требало да буду на опрезу.

Ретроградни Меркур почиње у Девици, знаку који је повезан са напорним радом, здрављем, анализом и логиком. Доћи ће до промена које ће подразумевати да се вратите почецима и направите бољу организацију. Ретроградни Меркур ће такође оставити велики траг на пољу образовања и путовања, јер почиње на 21. степену, који је заправо степен Стрелца. Изазиваће вам жељу за знањем, због ћете желети да се изолујете и преиспитате своје жеље и обавезе.

Фото: Профимедиа

 

 

Сам крај периода ретроградног Меркура доноси велики преокрет! Тада можете да очекујете јаке изливе емоција и страсти, а томе ће допринети 8. степен Шкорпије.

Ово ће бити тренутак у ком ћете се суочити са тајном која може да вам промени живот. Уколико откријете неке лажи, астролози саветују да не очајавате. Новонасталу ситуацију посматрајте као догађај у ком вам је коначно све јасно.

Избирљива природа Девица може да постане наглашена, што резултира претераним и самокритичним размишљањем. Овај период може да захтева од Девица да преиспитају своје циљеве, односе и општи животни правац. За њих је од виталног значаја да се баве бригом о себи, буду љубазни према себи и траже подршку од својих најмилијих током ове интроспективне фазе.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".