Наиме, Беквалчева је позирала на степеништу једног хотела, у црној хаљини са прорезом на стомаку и дубоким шлицом, а на њен изглед нико није остао имун.

- Могу да прођем? - питала је певачица своје пратиоце, а онда су се коментари само низали.

"Ма прелепа си", "доминираш", "божанствено", само су били неки од коментара.

Подсетимо, Наташа је недавно гостовала у емисији "Амиџи шоу" где јој је у једном тренутку пуштен интервју њене мајке, у којем је навела шта све замера ћерки, али и како би реаговала када би се певачица удала четврти пут.

- Замерам јој на тим халтерима, воли да се разголити, груди да разголити, тур да разголити, али нема разлога. Доста су људи видели, већ 20 и кусур је она на сцени и стално то гледају, дај да виде нешто друго.

Фото: Инстаграм принтскрин/bekvalceva

 

 

- Песму волим да јој похвалим, код облачења увек имам неку замерку, имам некад и код певања, али она каже да то тако треба, кад је то већ снимљено шта је ту је, али имам право да кажем своје мишљење - прича она и открива како Наташа реагује на критике:

- Она не прихвата критику, уме да се окрене и оде, а пита ме, кад ме већ пита, ја ти кажем. Кажем јој шта ми се не допада као гледатељки, а као и мајци. Не волим када је провокативно обучена, али она каже то тако мора.

БОНУС ВИДЕО: