Ован

Можете бити један од најодлучнијих знакова Зодијака када се нечему посветите. Знате како да поставите циљеве и заправо их постигнете. Али, за некога ко може да се придржава ригорозног распореда или постави циљеве и сруши их снагом воље и одлучношћу, можете да будете невероватно импулсивни.

Бик

Једна од најважнијих ствари у животу за Бика је одговорност. Одговорност – када су у питању љубав, финансије и каријера. Ваша упорност, одговоран став и искреност чини вас неким на кога се може увек ослонити и ви то волите. Као земљани знак, волите људе који су искрени, лако разумљиви и поуздани (баш као и ви).

Близанци

Имате врло кратак распон пажње, што је један од главних разлога зашто сте тако компликовани. Може да вам буде тешко да све своје време посветите једном пројекту или особи, па стално тражите начине да зачините свој живот. Тешко доносите одлуке и можете да будете преплављени могућностима, због чега вам је јако тешко да сазнате шта стварно желите. Ваше мисли, расположења и занимање за ствари се стално мењају.

Рак

Кад вас други називају предвидивим, то не значи ништа лоше. Оно што заправо мисле је да сте некомпликовани – људи не морају да погађају шта мислите или ко сте. Ви сте тип особе која воли оно што ради. Такође сте један од најпостојанијих, непоколебљивих знакова Зодијака.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Чињеница да говори онако како јесте, Лава чини једним од најмање компликованих хороскопских знакова. Један сте од најискренијих знакова које људи имају задовољство да упознају. Ваша некомпликована личност је у најмању руку освежавајућа. Не представљате се другима лажно и не верујете у презентовање лажне личности само како би се другима свидели. 

Девица

Будући да увек жели да буде од помоћи, Девица жели да покаже људима своју најискренију личност. Не желите да будете неко ко је превише компликован да би се с неким повезао, па покушавате да будете што искренији. Циљ вам је да људи одмах упознају какви сте заиста. Не само да немате стрпљења за компликоване људе, него немате ни стрпљења да објасните другима шта сте заправо мислили.

Вага

Ваши мотиви могу да буду помало збуњујући и то чини Вагу прилично компликованом за разумевање. Увек тражите склад и то, иако је добра особина, може прилично да закомпликује ствари. У исто време својим одлукама желите да усрећите што више људи. Трудите се да будете непристрани, али истовремено желите свима да угодите.

Шкорпија

Људи који вас не познају добро виде вас као компликовану особу, али ви заправо уопште нисте такви. Поверење и искреност су вам јако важни и не волите да пуштате људе у свој живот док нисте сигурни да они то знају и поштују о вама. За вас ствари или јесу или нису, нема оног између. Не верујете да ишта мора да буде компликовано чак и ако други то тако мисле.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Оно што вас чини компликованим је то што знате шта желите у животу, али вам је то тешко другима да објасните. Разлог зашто сте тако компликовани је тај што желите одређене ствари у животу – попут авантуре или љубави – али их желите на свој начин. Желите везу која је једноставна и узбудљива, али не желите да се вежете за једну особу. Желите да изађете и истражујете, али вам се свиђа идеја да једно место постане и ваш дом.

Јарац

Јарац је директан и поштен и зато је некомпликован. Знате шта желите од живота и зато сте један од најамбициознијих знакова Зодијака. Трудите се да будете искрени према себи и другима јер то оставља мало простора за збуњеност и питања.

Водолија

Водолије, ви сте дефинитивно један од најкомпликованијих знакова Зодијака, ако не и најкомпликованији знак. Начин на који ваш ум функционише разликује се од било којег другог знака. Може да вам буде тешко да успоставите однос са другима јер не размишљате као сви остали. У исто време, свиђа вам се што не можете да се повежете са свима, али знати шта се заправо догађа у вашој глави готово је немогуће.

Рибе

Пуно сте компликованији него што то други виде. Врло сте тајанствени и збуњујући, али не можете себи увек помоћи. Желите да вас људи разумеју, али може вам бити тешко да одлучите шта је вредно поделити, а шта би требало да задржите за себе.

БОНУС ВИДЕО: