Супруга кошаркаша Дине Рађе, Викторија Рађа, присетила се трача који је кружио о њеној породици пре петнаестак година.

Бивша манекенка и мисица је својевремено у подкасту Доријана Кларића "Ајмо искрено" испричала да је певач Петар Грашо "кривац" за њен порођај са сином јер је тад док је она била по други пут трудна Балкан тресла прича да су он и њен муж љубавници.

- Сулуди су ти трачеви. И ово с Дином и Петром кад је изашло, рекла сам, ја бих томе ко је измислио тај трач дошла и пољубила му руку јер нам је толико увеселио живот. То како се ми зезамо с тим, то је генијално - признала је уз смех и додала шта се све тад причало:

Фото: Н. Параушић, Инстаграм принтскрин/dinoradja_official

 

 

- Завршила на психијатрији, завршила сам у болници и родила због шока, а тад сам носила друго дете, Нику. Стварно сам била трудна тад и дошао је тај трач до нас и ја сам стварно родила због Петра Граше Нику 27. фебруара, заиста сам се породила. Заиста је Петар Грашо крив што сам се тад породила јер смо се толико ругали, он се толико зезао да сам се ја смејала и мени је пукао водењак од смеха - испричала је Викторија.

У болници је два дана након порођаја, како је рекла, стајала на прозору и гледала фоторепортере.

- А у исто време у Сплиту испред психијатрије други фоторепортери су чекали кад ћу изаћи! - испоричала је Викторија.

Фото: Н. Параушић

 

 

Викторија је 1995. постала мис Далмације, а исте те године упознала је Дина у једном познатом загребачком ресторану. Венчали су се 2001. године на броду у једном заливу код Корчуле, имају синове Рока и Нику. Дино из брака с кошаркашицом Жељаном има још и сина Дују.

Петар Грашо у браку је са ћерком Тончија Хуљића Ханом и имају ћерку, а Дино је међу првима објавио фотографију како га држи за прст само неколико дана након што се родила.

Иначе, Рађа је управо био Граши и Хани кум на венчању, а такође је и певач пре више од двадесет година венчао кошаркаша и Викторију.

БОНУС ВИДЕО: