Док се наши репрезентативци у Манили спремају за старт Мундобаскета, центар Денвера и МВП финала НБА лиге ужива у одмору у Србији.

Никола је у четвртак увече у друштву супруге и пријатеља сјајно проводио на концерту наше популарне певачице у родном Сомбору.

НБА ас је све време ђускао уз Цецине популрне хитове, а посебно га је погодила песма "Шта је то у твојим венама".

 

Подсетимо, данас почиње Светско првенство у кошарци, који ће бити одржано у Јапану, Индонезији и на Филипинима. Никола Јокић је отказао наступ за репрезентацију и неће играти на Мундобаскету.

Умор је учинио своје после титуле са Денвером Јокић је био и физички и емотивно испражњен, како рече наш селектор Светислав Пешић. А како би вратио енергију за предстојећу НБА сезону Никола се сјајано забавља на одмору.

Фото: Профимедиа

 

На 19. Мундобаскету ће учествовати 32 репрезентације, а СП ће по први пут одржано у три државе. СП ће по први пут у историји бити одржано у Индонезији, а по други пут у Јапану и на Филипинима.

Србија ће на СП играти у групи Б са селекцијама Кине, Порторика и Јужног Судана. Србија ће први меч одиграти у суботу против Кине од 14 часова. У другом мечу првог кола групе Б састаће се Порторико и Јужни Судан.

Друго коло у групи Б на програму је 28. августа, а састају се Кина - Јужни Судан и Порторико - Србија. Последње коло у групи Б је 30. августа, а Србија игра против Јужног Судана, док се у другом мечу састају Кина и Порторико.

ФОТО: М. Вукадиновић

 

Србија ће бити ослабљена на СП, пошто за "орлове" неће играти Никола Јокић, Немања Недовић, Василије Мицић, Никола Калинић, Алексеј Покушевски, Огњен Јарамаз, Урош Трифуновић и Ален Смаилагић.

БОНУС ВИДЕО:

Аврамовић најавио почетак Светског првенства у кошарци

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".