На њих је пуцао Н.Л. (23) који је признао убиство, а према писању Блица, он је у полицији рекао да се плашио за свој живот због чега је убио Н.Ш. (19) и М.М. (20).

Према његовим речима, Н.Л. се плашио за свој живот јер су му, наводно, двојица младића претила да ће га исећи мачетама и бацити у Дунав.

- Он је испричао да кренуо до куће по пиштољ, када је видео Н.Ш. и М.М. у колима испред своје куће. Рекао је да је тада узео пиштољ, сео у ауто у којем су били његови пријатељи и запуцао у правцу жртава - каже извор упознат са случајем.

Н.Л. је наводно рекао и да није знао да ли их је убио или само ранио.

Иначе, настрадали младићи били су навијачи Војводине и присталице овог клуба се од њих опраштају на друштвеним мрежама.

Фото: Љ.П., Друштвене мреже

 

Поред директног извршиоца двоструког убиства, ухапшене су још три млађе особе - Д.Д. (24), О.Р. (21) И Б.Г. (26) који су такође осумњичени за пуцњаву у Улици Фрушкогорској у Футогу.

Сви осумњичени су задржани до 48 часова, полиција наставља рад на утврђивању свих околности догађаја.

Подсетимо, у пуцњави која се синоћ око поноћи догодила испред Основне школе Десанка Максимовић у Футогу, убијен је младић Н.Ш. (19), а сада је преминуо и други младић М.М. (20) који је био рањен.

Први позив Хитној помоћи је стигао 17 минута после поноћи, а да би затим уследио још један, када је полиција на лицу места затекла још једног младића без свести.

БОНУС ВИДЕО:

БРЗА И ЕФИКАСНА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшени осумњичени за двоструко убиство младића у Футогу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".