Мајка, отац и очух девојчице имали су проблема са дрогом и неколико сукоба са законом, открива Дејли мејл.

Дастин Џејмс Канингам, отац девојчице је, према евиденцији, окорели криминалац криминалац и тренутно је у затвору јер је повезан с криминалном групом.

Затворски записи у држави Оклахома показују да је провео најмање шест година у затворима од јануара 2014. године за различита дела - од трговине дрогом до поседовања ватреног оружја, па све до провала.

Њен очух је ухапшен 2017. године јер је мучио мачку до смрти, а њена мајка, Ејприл Мичел, борила се са зависношћу од дроге све док није сазнала да је у другом стању.

Мајка девојчице која је осумњичена за убиство брата је пред судом рекла да се код оца девојчице доселила кад је имала 18 година, те да је још тад била зависник од метамфетамина.

Како је даље изјавила мајка девојчице, њен бивши партнер је везе с криминалном расистичком бандом која тргује метамфетамином вероватно изградио у затвору, те да је неке чланове клана доводио и кући.

Даље је додала како Канингам није учествовао у одгоју њихове ћерке и да дугује десетине хиљада долара за алиментацију, што је поткрепљено папирима из суда у Тулси. Њему је од стране суда изречено да мора да плаћа око 300 долара месечно за издржавање девојчице, али новац никад није уплаћивао.

"Дозволила сам ћерки да га посети у затвору неколико пута. Била је премала да би била свесна тога шта је затвор. Пустила сам је да буде с њим на неколико сати када би био трезан, мада сам се бринула", изјавила је мајка девојчице.

С друге стране, очух девојчице, који је уједно и отац убијеног дечака, Леви лајда, борио се с алкохолизмом и био је очинска фигура девојчици и њеном брату.

Према речима њене мајке, она је осам месеци након венчања сазнала да он има проблем с алкохолизмом, а потом додала да су већи део брака живели одвојено, да би се 26. априла ове године и званично развели.

Лајда је још увек на условној казни због мучења кућног љубимца, а хапшен је и због крађе возила и због напада на свог оца 2019. године. Према полицијским извештајима у Тулси, Лајда је 15. априла 2019. године више пута ударио свг 63-годишњег оца на паркингу, сломивши му слушни апарат, због чега је осуђен за насиље у породици и пребијање пензионера.

Мајка девојчице тврди да њени отац и очух немају никакву одговорност за "демонски" злочин који је њена ћерка починила, како га је назвала. Она напротив тврди да је успела да зашитити своју децу од проблематичних мушкараца.

(Дејли мејл)

БОНУС ВИДЕО: