Овим речима за Курир почиње причу Горан Алексић чија је ћерка Анастасја (21) брутално претучена испред кафића у Параћину кад је отишла у излазак са другарицама. Како нам је објаснио све се догодило око поноћи 18. августа.

- Ми живимо у Аустрију, а она има баку и деку у Параћину где је са другарицама, које су такође из Аустрије. Изашле су то вече у локални кафић и око поноћи изашле испред да крену кући и позову такси - препручава Горан и додаје:

- Кад су изашле испред виделе су да се нешто дешава и да је неки проблем, али нису ни обраћеле пажњу. Оне су се помериле и моја ћерка је извадила телефон да позове такси, у том тренутку је добила ударац од једног младића који је учествовао у тучи испред тог локала - препричава потрешени отац.

Према његовим речима, младић је највероватније мислио да ће његова ћерка да сними инцидент или да позове полицију и онда је ударио девојку без размишљања.

- Не зна ни она да ли је био један ударац или више, али је тако снажно било да јој је поломњена јагодична кост и вилица - каже Горан.

Хитна помоћ је дошла на лице места и девојка је превезена у болницу у Параћину, а затим у Ћуприју. Како нам је Горан испричао, девојци су ушували усну, а десно око јој је било потпуно модро и затворене што се може видети и на узнемирујућим фотографијама које нам је послао отац.

- Анастасја је дала изјаву у полицији и испричала им како се све одиграло. Волео бих само да ово буде пример свим људима да не треба да буду насилници и да ништа није горе него кад не знате да ли уопште смете своје дете да пустите из куће - каже отац.

Његова је порука свима да ствари, какве год да су, треба решити на миран и цивилизован начин и ошто осуђује сваки вид насиља!

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Разбијена криминална група у Краљеву и Лозници, крали кола по целој Европи

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".