Фотографије приказују Низаму и њену сестричину у њиховим заједничким данима, док су уживале у безбрижности и радости живота.

Ове слике су приказ дубоке повезаности између њих две.

- За све што долази, недостајеш - стоји у опису фотографије која је настала у аутомобилу а на којој се види Низама и њена сестричина са осмехом на лицу.

На другој фотографији која је објављена 17. августа види се Низама и њена сестричина док седе у загрљају.

Фото: Друштвене мреже

 

- Воли те твоја прва љубав увек и заувек - стоји у опису фотографије.

Крвави поход Нермина Сулејмановића

Подсетимо, Сулејмановић је 11. августа у Градачцу усмртио своју невјенчану супругу Низаму Хећимовић а бруталну ликвидацију је преносио уживо на Инстаграму. Убио је и оца и сина, Ђенгиза и Дениса Ондера, док је три особе ранио.

Подсећамо, Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство, почевши од своје невенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији за насиље у породици.

Он је убио је своју супругу испред викендице у месту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова ћерка лежала у локви крви и плакала.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Како се могло видети на узнемирујућем снимку који је сада обрисан, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дете.

Након што је претукао и убио своју невенчану супругу, Нермин је убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане, Џенгиз Ондера и Џенгиз Дениса. У крвавом пиру је рањена и мајка, тачније супруга убијених, која се налази у животној опасности на Клиници за анестезиологију и реаниматологију у Тузли.

Последња објава мучки убијене Низаме цепа срца, а више о томе прочитајте у одвојеном тексту.

Низама је пријавила насиље, а онда јој је на врата дошао џелат лично, о томе детаљније у нашој посебној вести, пренео је Блиц.

БОНУС ВИДЕО:

ПРЕЖИВЕЛИ РАФАЛЕ УРОША БЛАЖИЋА, А СЛУПАЛИ СЕ АУТОМ: Млади из Малог Орашја у болници, породице у шоку

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".