- Да, дефинитивно ми прија. Лепо је у браку и препоручујем свима - казала је расположена глумица која признаје да јој се живот променио:

- Мени јесте. Обично моји пријатељи говоре да се ништа не мења. И у суштини ништа се не мења нешто знатно, али постоји неки додатни слој, нека тежина и посвећеност је већа. Некако смо сада породица права, тако да мени је лепше него што ми је било када смо били у вези.

Глумица је открила да су се њен супруг и она одмах пронашли и да је било јасно да ће то бити велика љубав.

Фото: АТА имагес

 

- Ми смо од самог старта, заправо кренули веома брзо заједно да живимо и некако смо веома брзо обавили јако важне разговоре. И врло брзо смо се препознали. 

Новинарску екипу занимало је како су се њени родитељи навикли на то да је сада удата жена.

- То морате њих да питате.

Фото: Инстаграм принтскрин/tamaradragic

 

Анђела је открила и како је њен отац, глумац Драган Јовановић, прихватио зета.

- Дивно је прихватио зета, од самог старта кад су се упознали. Прво Драган је пратио Михаилова такмичења. Свако ко је гледао Михаила, посебно уживо, може да види да дечко има ватрено срце, тако да су се одмах зближили, са целом мојом породицом се зближио. Искрено, мени је то било веома важно, ја много поштујем и волим његове родитеље. Ако су нормалне те прве породице и ако нема неких већих проблема, мислим да су друге породице само проширење те примарне - казала је Анђела.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: