Глумцу је његова блиска пријатељица родила сина, а у жељи да заштити приватност својих најближих, није желео да говори на ову тему, те само њему блиски људи знају да се остварио као родитељ.

Андрија се управо из тог разлога није дуго задржавао на филмском фестивалу у Сарајеву. Он је желео да време проведе с тек рођеном бебом, те је отказао све обавезе и интервјуе.

Андрија и мајка његовог детета нису никад били у вези. Одувек их је повезивало пријатељство, а у једном тренутку између њих се јавила страст. Кад се сазнало да је она у другом стању, договорили су се да заједно брину о детету, иако нису у љубавном односу.

Фото:

 

 

- Наследник је исти тата. Мама је дивна жена, али не бави се јавним послом. Андрија се потпуно променио откад је постао отац. С мајком свог детета познаје се цео живот, а кад је остала у другом стању, одлучили су да постану родитељи. О беби брину заједно - каже саговорник Курира близак Кузмановићу.

- Не коментаришем свој приватни живот - кратко је поручио глумац.

Андрија Кузмановић често је истицао да жели да има велику породицу и да је на путу да је ускоро оснује.

- Кад неке ствари решиш сам са собом, лако ћеш их решити и са свима другима. Прижељкујем себи породицу, о томе сам толико пута говорио. У мом послу мораш да радиш превише, да заборавиш на кућу и на породицу, барем тренутно у мојој ситуацији, да би могао да живиш лепо и како си прижељкивао цео живот. Одрицање је велико, наравно дође и награда нека, како материјална тако и духовна. Сигурно се не бавим глумом да бих био милионер. Наравно, волео бих да једног дана то постанем од мог посла, али знамо где живимо и свесни смо тога. Тако да могу и да постанем, али морам да радим толико да не виђам никог - изјавио је пре неколико година за медије глумац.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".