Једна од најлепших жена света тада је усвојила црно-бело маче које су њене ћерке нашле испред требињског хотела "Платани".

- Када је Моника снимала филм у Требињу њена ћерка се везала за једно маче и желела да га одведе у Париз. Тадашњи директор хотела, у којем су боравиле, позвао нас је и питао да ли маче може да иде у иностранство и да ли можемо да помогнемо. Обавили смо сву процедуру и маче са требињских улица је завршило у луксузу француске престонице - открио је ветеринар Рајко Јанковић за портал еТребиње.

- Следећи пут када је Моника дошла у Требиње послала ми је своју слику са потписом и посветом: "Пољупци за Баћија" – што је био диван гест. Окачио сам ту слику на зид амбуланте поред ручно рађеног веза мачета моје покојне бабе Зорке, који је некад давно везла, а мени је непроцењива успомена - додаје Јанковић.

Моника је за потребе синамња овог филма савлада српски језик рекавши да је то за њу потпуно ново искуство.

Моника је блиска пријатељица са Слободом Мићаловић, а поред ње славна глумица дружи се и са Јеленом Ковачевић Бошковић, судећи по објавама на друштвеним мрежема.

Слобода је једном приликом поделила фотографију на којој позира у башти кафића са Јеленом, а њу је коментарисала управо Моника Белучи што указује да има дубоко поштовање према њима.

Мићаловић је поново посетила Требиње, а није пропустила прилику да проведе време са Јеленом, а један тренутак поделиле су и на друштвеним мрежама.

Фото: Инстаграм принтскрин/sloboda_micalovic_boba

 

Јелену називају двојницом Катарине Радивојевић, јер плени лепотом, баш као и наша чувена глумица, а по занимању је менаџер хотела.

БОНУС ВИДЕО: