Мина Јоксимовић славила је свој 28. рођендан, а поводом тога угостила је најмилије, па су се за трпезом нашле две Весне (бака и мама), дека Бранислав и она.

- Срећан рођендан мојој мезимици - писало је у опису породичне фотографије, а ником није промакло то да за столом није било ни Жељка, ни његове садашње супруге Јоване.

Фото: Инстаграм принтскирн/the_vesna_009

 

 

Већ годинама у назад се спекулише о томе у каквом је односу мајка Жељка Јоксимовића са његовом изабраницом и познатом водитељком.

Наиме, прво што је јавност приметила пре неколико месеци, јесте да Весна на свом Инстаграму не прати Јовану, док се прва Жељкова супруга налази на листи њених пријатеља.

Да је до дистанце између њих две дошло, изјавила је једном приликом и сама Весна.

Фото: АТА имагес

 

 

- Јована је потпуно тип девојке какве Жељко воли. Неко време сам је виђала баш често и биле смо врло блиске, али када сам у новинама изјавила да желим унучиће, удаљиле смо се.

Тада је изашао наслов "Жељкова мама открива да је Јована трудна", што је била чиста лаж, а ја сам ни крива ни дужна настрадала.

Она то, изгледа, није могла да ми опрости и од тада је међу нама нека дистанца - пренео је својевремено Веснине речи „еxпресс.ба“.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".