Он је том приликом испричао да је присуствовао једном инциденту када је Аркан његовом пријатељу уперио пиштољ у чело, а све због питања које је поставио Цеци.

Фото: АТА имагес

 

 

- Били смо у једном малом студију на Чубури, Марина Туцаковић, Фута и ја. Радили смо Цецину плочу. У том тренутку долази Аркан, био је много фин. Цеца је пушила цигаре, а Аркан то није волео. Мени је Фута рекао: "Само немој Цецу да нудиш цигарама, Аркан не може очима да види цигаре. Побесни скроз тад. Она не пуши кад је он ту". Ок, рекох - започео је.

- Ја сам пуштао те песме, а сви они су стајали иза мене и слушали. Кад сам зауставио песму, чујем неки звук, окренем се и видим да Аркан држи уперен пиштољ мом другару у чело. Овај пребледео. "Немој да ти се то више десило", рекао му је Аркан, "Неће", стигао је одговор - испричао је Срђан.

Фото: Архива Новости

 

- Спустио је пиштољ и рекао ми да пустим следећу песму. После сам сазнао да је овај мученик, пошто није знао, понудио Цецу цигаретама. Цеца га искулирала а овај потегао пиштољ на ње - испричао је Срђан.

Како каже, у време кад су Аркан и Цеца почели да се забављају она је живела на Јулином брду.

- Нешто смо остали до касно и Цеца ме замоли да је одбацим кући. Ја имао неку распаднуту ладу којој само што није отпао ауспух. Заустави ме пандур у Пожешкој, и почне да ме пропитује шта то возим, какав ми је то ауспух… - причао је.

 

 

- "Извините господине, ево возим колегиницу кући"… "Шта ме брига кога ти возиш". И у том тренутку спази Цецу: "Извини Цецо", окрене се ка мени и каже: "Ајде брже вози, видиш да је уморна" - испричао је он.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".