Владислав Јовичић (30) из Крагујевцаутопио се у уторак на познатој плажи на грчком острву Лефкада, када је покушао да спаси девојку из великих таласа, а сада се његова породица и пријатељи опраштају од њега на друштвеним мрежама. Подсетимо, према наводима грчких медија Јовичић је ушао у мора како би спасио своју девојку из воде, али нажалост он није успео да се спаси. Он је кобно путовање отишао с девојком и двоје пријатеља.

Његов ујак објавио је њихову заједничку фотографију у ресторану где су позирали насмејани и пред пуном трпезом. Он је ову фотографију обајвио уз потресне речи: "Мом сестрићу Влади, људској величини, последњи помен од ујака". Испод ове фотографије само су се низали тужни коментари његових пријатеља.

Фото: принтскрин друштвене мреже

 

 

"Владо нека ти је лака земља и да ти бог подари рајко насеље. Неутешни смо након ове вести... Искрено саучешће породици. Туга преголема, нека почива у миру, а вама снага да издржите. Оде нам још један анђео... Душа моја, лепотан наш! Сунце наше драго. О Боже, каква трагедија... Да ти је лака земља и да те анђели чувају", стоји у једном од коментара:

Како су раније пренели медији, таласи су у уторак на грчком острву били велики.

"Наводно је његова девојка ушла у воду и таласи су је повукли. Влада је одмах улетео за њом и успео да је спасе и помогне јој да се извуче до обале. Међутим, према речима очевидаца, он није успео да их савлада и изађе из мора. Себе није успео да спасе", испричао је извор близак истрази.

Према информацијама из полиције, он је неколико минута плутао на стомаку, а потом су купачи успели да га извуку на обалу плаже Мегали петра. Покушали су да му пруже прву помоћ до доласка Хитне помоћи. Пребачен је у болницу, али су лекари могли само да констатују смрт, пренели су грчки медији.

Фото: принтскрин друштвене мреже

 

 

Тело Крагујевчанина је превезено на Одељење форензичке медицине у Патрасу како би се обавила обдукција. Очевици су наводно испричали да су Владислав, његови пријатељи и девојка у води били свега неколико минута пре него што је почела драма. Нажалост, Владислав Јовичић је пети туриста из Србије који се утопио за месец дана на плажама у Грчкој, Италији и на Црногорском приморју.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".