Синоћ смо на звезданом небу имали прилику да видимо посебан феномен Плави Супермесец – ова необична појава се догађа једном у периоду од 10 до 20 година. Уз плави Супермесец, на небу моћи ће да се види и Сатурн.

До појаве супермесеца долази када се у истом календарском месецу, други пут понови фаза Пуног Месеца (први пун Месец овога месеца био је видљив 1. августа, док нам следи други (плави) пуни Месец вечерас, 30. августа). Такође, занимљиво је у вези Плавог Месеца да се ово последњи пут десило током 2018. године. Док, ће до наредног доћи тек 2037. године.

Астролошко тумачење

Пун Месец креће у Водолији и улази у сазвежђе Риба, те заједно са Сатурном прави директане аспекте са Сунцем у Девици – ова појава плавог Месеца ће имати битан утицај на сваки знак Зодијака. Наглашавамо да ћемо његове утицаје и ефекте видети све до 6. септембра, односно до нове фазе Младог Месеца.

Четири хороскопска ће награбусити услед Плавог Супермесеца, а ево како се одражава на сваки хороскопски знак Зодијака:

Ован

Разни изазови ће бити највише присутни у области посла, полагања испита, разних тестова, лекарских и медецинских интервенција. Опрез са поштовањем прописа, не ризиковати са законским нормама; у саобраћају. Изненада се отварају нове и необичне прилике, акценат је на "тајним везама".

Бик

Подршка стиже од пријатеља, сјајан период за емотивне сусрете, романтичну атмосферу, заљубљивање. Нека незаборавна авантура која ће обележити ваш живот. Могућност добитака у играма на срећу! За вас важи правило "ко ризикује – тај и профитира" на свим пољима.

Близанци

Добро се информисати о разним питањима инвестирања, посебно када је реч о имовини, некретнинама, новцу. Подршка од старијих особа или неко са ауторитетом за решавање пословних питања. Емотивни ослонац су породица и партнер. Избегавати преплитање пословних и љубавних интереса.

Рак

Потенцирати што више комуникацију, направити нове контакте, успех у необичним конекцијама пословне или приватне природе. Сада је све могуће успешно “завршити” уз нечију асистенцију. Љубавни партнер има јако важну улогу и очекује вашу посвећеност. Прихватити позиве за путовање, посебно иностранство.

Лав

Отварају се нови, изазовни и повољни пословни аспекти. У свом типичном маниру треба тражити максимално и померити све важеће критеријуме. Бићете добро “награђени” на свим пољима. Могуће је да направите сјајан спој емотивног, љубавног, сексуалног, материјалног – све у један! Уживајте у ономе што вам се нуди.

Девица

Правилно балансирати између личног и заједничког, партнерског сад је право умеће у уметност. Своје интересе треба ставити на прво место, али постоје и ситуације када је партнер изнад вас! Пред вама је много изазова када треба послушати “глас срца”, разум и анализе оставите за другу фазу. Неко ће вам бити од велике помоћи.

Вага

Добро заштитите све оно што је ваша "лична тајна", јер неки погрешан потез може лако да уруши оно што сте дуже градили. Избегавајте кокетирања са пословним приликама и емотивним изазовима. Први поглед може лако да завара. Тражите савете од блиских особа, ослањајте се на породицу и пријатеље.

Шкорпија

Следите своју интуицију и примарне инстикте на добром сте трагу да остварите добит, успех или "бинго". На свим пољима су вам отворене сјајне прилике, нема разлога да не очекујете и оно немогуће... за вас границе не постоје. Сада имате могућност да остварите и неке "велике циљеве". Спој интелекта, духа, сексепила и фактора среће – све је на вашој страни!

Стрелац

Није у вашем духу, али сада важи оно правило “стрпљен – спашен”. Избегавајте разне замке које лако можете да упаднете услед недовољних информација и погрешних процена. Нечије очи и уши можда не знају боље од вас шта је решење, али вам је неопходан савезник. За све што планирате ослушкујте и "глас разума".

Јарац

Довољна је једна "златна реч" и да се ваш план успешно оствари. Довољан је један додир и да "померите свет", питање је: које су то речи и додири? Имате сјајне могућност да комбинујете личне жеље и потребе са интересима своје породице, партнера или окружења. Што више одговарате на изазове – успех и срећа ће бити већи.

Водолија

У скукобу рација и емоција, нека вас емоције воде и нећете погрешити. Неки одговори не долазе одмах и на начин на који сте навикли, потребно је да примењујете нове методе и другачије моделе понашања. Потребно је да покажете невероватну упорност и храброст, одна радост, успех и срећа неће изостати.

Рибе

Прате вас величанствени аспекти и сада је идеалан тренутак да остварите неке "тајанствене снове". Све могућности су пред вама, а умеће живота је у вама. Поставите себи највеће циљеве и ослушкујте своје срце, очекују вас "златни плодови". Успех у послу, добри резултати на свим пољима и срећа у породици и љубави. Могућ је и добитак у играма на срећу!

(ЖенаБлиц)

БОНУС ВИДЕО: