Наташа Нинковић у браку је са бизнисменом Ненадом Шаренцом већ 26 година. Глумица се за њега удала када је имала 25 година и имају близанце Матију и Луку. 

Фото: АТА имагес

 

Ненад је од Наташе старији десет година.

- Била сам клинка и у почетку брак сам тврдоглаво схватала као ринг у којем са мужем одмеравам снагу, док ми у једном тренутку Ненад није предочио како морамо да ускладимо кораке - рекла је глумица својевремено домаћим медијима.

- Данас могу да кажем да сам сазревала поред супруга, а и децу сам добила у правом тренутку, као испуњена жена која може да им се потпуно посвети - додала је глумица тада.

Фото: АТА имагес

 

Наташа је гостујући у једној емисији открила је како функционише њен брак. Она је на питање о томе да ли се са супругом свађа и како решавају проблеме с обзиром да су већ скоро три деценије заједно.

- Нипошто да легнете посвађани у кревет, мени тога жао, ако знате да ћете се ујутру помирити. - па се надовезала.

- Не волим да губим један сат, а не једну ноћ, а да не говорим дане. Друга је ствар ако си ти схватио да ти више нећеш бити крај те особе, онда је то крај. Али овако кад сам љута и знам да ћу се помирити само је питање када, сутра или прекосутра, дај одмах да пропричам. Не могу ту енергију, одузме ми много снаге, најбоље је да се одмах помиримо и довиђења. Да седнемо и попричамо, те свађе доносе неку ружну енергију, а ја страшно реагујем на енергију. Тако да, молим вас, одмах расчистите, загрлите се и то је то. - рекла је позната глумица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".