Марко Ђедовић је добио пресуду у своју корист по тужби коју је још пре три године поднео против Миљане Кулић због наношење телесних повреда.

Суђење Миљани Кулић је готово, а она је, поред две године условне казне, осуђена и на психијатријско лечење у болници затвореног типа, истакао је Ђедовић.

Пре Марка и Јована Томић Матора добила је пресуду у своју корист, али новчану накнаду коју јој је суд доделио и даље покушава да наплати преко извршитеља. Након увреда и клевета које је Миљана недавно изговорила на Ђедовићев рачун у емисији "Народ пита", Марко је подигао још једну тужбу овог пута за накнаду штете.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

– У пресуди стоји да Миљана мора да иде на психијатријско лечење, у установу затвореног типа, у затворску болницу. Само се чека да суд у Руми објави пресуду. Понављам, пресуда је већ донета. Мислим да је изречена и казна условно две године и плус болничко лечење од шест месеци због почињеног кривичног дела. Сада ћу тражити и накнаду штете и тим парама помоћи неком детету да се излечи. Одлучио сам се на даље гоњење како би новац донирао, али паре ћу јавно однети, а не да лажем као поједини како су паре добијене на коцки уплатили болесној деци – рекао је Ђедовић и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

– Донета је пресуда, само треба да се објави. И Матора је добила пресуду у своју корист и додељена јој је новчана накнада и сада то наплаћују извршитељи. Да није донесена пресуда, Матора не би могла да наплати те паре.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО: