Полиција у Норфолку у Небраски добила је дојаву да је путем прошао човек који у ауту са собом за сапутника има животињу. Наравно, одмах су изашли на терен мислећи да се ради о неком мањем створењу јер нису имали појма како би иначе крава стала у аутомобил.

То што су они очекивали није било ни сенка онога што им је стварност понудила - на сувозачком месту био је симпатични и врло смирени Ватуси бик, врста говеда позната по својим великим роговима.

Двојац се ноншалантно кретао путем када их је полиција зауставила. Обојица су били веома мирни док их је полицајац испитивао и рекао би човек да се овако возе сваки дан, пише "The Guardian".

Возач имао документа, бик није

Возачеви документи показали су да се зове Ли Мејер, а полиција му је на реч морала да поверује да му се сапутник зове Ховди Доди.

Након што се прибрао, полицајац је одучио да човеку напише упозорење. Осим тога, наложио му је да Ховдија врати тамо где га је и нашао и да одмах напусти град. Ли је то урадио, а наводно се он и бик срећу на путу већ годинама и постала је нека врста традиције да се овако провозају.

БОНУС ВИДЕО:

БИКОВИ ПОНОВО ЈУРЕ УЛИЦАМА: Почео фестивал Сан Фермин у Шпанији

(Индекс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".