Ана Николић и Јелена Карлеуша некада су биле јако блиске пријатељице. Оне су гостовале заједно у емисијама, сликале се за магазине, завршавале због свог пријатељства и на насловним странама, а врло често могле су се видети и у вечерњим изласцима и концертима својих колега.

Фото. АТА имагес

 

Сада се на друштвеним мрежама појавила слика Николићеве и Карлеуше из провода на једном од концерата својих колега.

На фотографији се може видети да је Ана у опуштеном издању, у памучној мајици и дугачкој сукњи са торбом преко рамена, док је Јелена која је као и увек фул скоцкана у белој хаљини и великим црним наочарима.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Јелена Карлеуша запалила је друштвене мреже када је на Инстаграму поделила стори у којем је коментарисала своју колегиницу Ану Николић.


Након што ју је Ана назвала "неквалификованим естрадни привредником", Карлеуша је жестоко распалила по њој, те коментарисала певачицино понашање, али и навела да је она на "путу без повратка", као и да "можда неће доживети свој концерт", али и да би "неко требало да јој помогне". Николићева јој није остала дужна, па јој је убрзо одговорила и поручила да се "врати на дописивање са саиграчима свог бившег мужа".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".