Ових дана друштвеним мрежама кружи фотографија из времена када су се певачице дружиле, а сукоб Секе Алексић и Цеце Ражнатовић чинио се незамисливим. На фотографији Цеца и Сека позирају загрљене у Цециној вили, али од тада се у њиховом односу много тога променило.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Сукоб Секе Алексић и Цеце Ражнатовић одиграо се у тишини, о томе ниједна није желела да говори, а с времена на време ипак би се огласиле и заборавивши на све једна другој честитале важне догађаје. Ипак, сукоб је кулминирао после смрти њиховог вишегодишњег пријатеља Саше Видића, са којим Цеца тада већ неко време није била у контакту.

Када су је новинари питали да то прокоментарише, Цеца је само прошла поред њих, а онда се огласила Сека и како многи сматрају индиректно прозвала колегиницу статусом на "Тwиттеру":

Фото: АТА имагес

 

 

- Поједине персоне треба да науче шта је саосећање и савест, да науче шта је поштовање према некоме ко је преминуо, ако сте барем мало прави верници, а не механички - написала је. 

Овај статус код новинара је изазвао знатижељу те су је упитали коме је био упућен:

- Нећу никада открити коме је то било упућено. Никада нећу разумети људе који су у вери, а кад треба то да покажу, они то не ураде. Буди верник и праштај - подвукла је Алексићева, а на питање да ли је заправо мислила на Цецу Ражнатовић, она је одговорила:

Фото: АТА имагес

 

 

- Не занима ме и не интересује ме то. Питајте те што спекулишу! Сашина смрт је за мене била шок, чула сам се с њим десетак дана пре, планирали смо да правимо неке стајлинге за мене. Тешко ми је, изненада се то десило, памтићу га по веселом духу. Прозивао је он читаву естраду, па и мене, али сам све праштала.

БОНУС ВИДЕО: