Миљана је међу првима стигла у апартман у Шимановцима, где се сатима сређивала, а када је изашла пред фоторепортере многи су остали у потпуном шоку јер Кулићева никада није боље изгледала.

Евидентно је да је Нишлијка доста смршала, а елегантна дуга тоалета у смарагд зеленој нијанси је истицала њену, сада витку фигуру. 

Фото: АТА имагес

 

 

Таласи у коси и јака сценска шминка су такође красили некрунисану краљицу ријалитија, а Миљана је била расположена и за разговор са новинарима иако је само неколико минута пре тога плакала као киша у свом апартману јер је путем телефона разговарала са мајком Маријом и сином Жељком. 

Иако је њен петогодишњи син већ неколико сезона био смештен у посебном апартману у оквиру имања Задруге, ове године то није случај. Маленог Жељка је бака Марија одвела на море, а да ли ће њих двоје нешто касније ући у ријалити још увек није познато. 

Подсећања ради, Марија Кулић је пре неколико месеци ушла у отворени сукоб са продукцијом телевизије Пинк, и то управо због малог Жељка. Како је тада Марија тврдила, није добијала дететове ствари након што су она и Миљана дисквалификоване из "Задруге 6", јер су самовољно напустиле ријалити. 

- Са "Пинком" сам и даље у лошим односима, са Милицом Митровић не, али са неким члановима продукције сам у свађи великој. Разочарала сам се много, не знам да ли је покренут неки судски поступак против мене, али нема шта ни да покрећу, нисам ја побегла него су они мене довезли у Ниш и после три дана ми рекли да се не враћам. Тада су ми рекли да нема потребе да се враћам. Ја нисам побегла и нисам прекршила уговор, него су они тако хтели - каже Марија.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".