Према незваничним сазнањима Информера у стравичном удесу на ауто-путу "Милош Велики", који је изазвао возач "фијата", возећи у супротном смеру, двоје људи је повређено, док је возач "фијата" настрадао! Један од возача који је видео како "фијат" иде супротном траком јавио се редакцији Информера и испричао да је након изласка за Обреновац, у смеру ка Београду, у једном тренутку уочио аутомобил који је ишао у супротном правцу. 

- Прво сам помислио да се возач погубио и погрешио смер. Чак сам хтео да га зауставим и да му помогнем. Међутим човек је возио у контра смеру и то брзом траком, што је равно самоубиству. Била су двојица мушкараца у колима и махала су осталим возачима, али сам стекао утисак као да су на тај начин желели да упуте извињење - прича возач који се јавио нашој редакцији.

Фото: принтскрин друтшвене мреже

 

 

Како каже, није му јасно због чега возач "фијата" није макар возио зауставном траком или покушао да заустави аутомобил и направи полукружно окретање. Иначе у удесу је повређена жена која је била за воланом "хјундаија" у који се закуцао "фијат", али и сувозач тог аутомобила. 

- Колима Хитне помоћи они су превезени у КБЦ Земун где су им констатоване тешке повреде - наводи извор из истраге. Утврђују се све околности несреће, а детаљном истрагом биће утврђени сви детаљи удеса.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".