Станија Добројевић већ неколико месеци је у вези с Асмином Дурџићем чија је бивша партнерка Анели Ахмић у суботу, 2. септембра, ушла у Елиту.

Она је по уласку изјавила како је у браку с Асмином, те да ју је преварио са Станијом, али је Станија ово демантовала. Она је рекла да њен дечко никад није био у браку, што је написао и он на Инстаграму, додавши да ће дати 50.000 евра ако му неко достави доказ да су они икада били венчани.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / анели_ханцy

 

Извори за медије сада тврде да Анели и Асмин никада нису били у браку! Они се нису венчали ни у једној држави, а иза фотографије на којој су њих двоје и хоџа у кући не крије се чин било каквог венчања.

- Анела и Асмин никада нису били у браку, већ у ванбрачној заједници. Да, имају дете, али се никада нису венчали. Та прича о шеријатском браку такође није тачна. Иза оне фотографије са хоџом уопште није сцена венчавања или било чега сличног. И то ће се ускоро сазнати и објавиће се доказ - тврди добро упућени извор.

 


Медији даље сазнају да су се Станија и Асмин упознали још прошлог лета, када је он већ био у вези са другом девојком, а не с Анели.

- Они су се упознали још пре годину дана, али се ништа није догодило међу њима јер је имао девојку, а и да је био сам тешко да би тада ишта било из много већег разлога. Станија је имала велики проблем са тим што је он друге вере, зато је и качила ону песму са стиховима "љубав у дубокој илегали". Свима је позната њена породична ситуација, да јој је отац страдао на ратишту. Мислила је да породици, мајци и брату на очи не сме да изађе ако уђе у везу с Асмином који није православац. Зато је месецима одбијала било какав дубљи контакт са њим - тврди извор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".