Пар је већ обавио тајно венчање ком су присуствовали само најближи. Сада се спремају да направе луксузну свадбу само за 50 људи. 

Анастасијина жеља је да се на свадби у Шпанији служи и српска традиционална храна да би и Шпанци уживали у нашим јелима. 

Међу званицама ће се наћи, породица Ражнатовић у коју се убрајају Тасина мајка Цеца, тетка Лидија са породицом, затим Вељко и Богдана и Анастасијиних седам-осам пријатеља, међу којима ће бити и кума. Гудељ зове своју породицу и саиграче из клуба.

- Анастасија за своје госте из Београда организује авон и они ће сви добити авио карте и неколико дана смештаја у хотелу у коме ће бити свадбено весеље и организовано. Наравно, у то нису урачунати Ражнатовићи који финансијски могу све то да поднесу, већ њени пријатељ који немају новца за толики трошак - прича извор за Скандал.

На том венчању ће Анастасија званично узети презиме Гудељ: 

- Неће бити класична венчаница већ хаљина која ће подсећати на венчаница, Анастасија размишља чак и о томе да своју хаљину коју ће носити тај дан за њу специјално дизајнира неки познати светски дизајнер. Док Немања игра фудбал, она бира и њему одело за свадбену церемонију. Младенци ће се неколико пута и пресвући током свадбеног весеља, а Анастасија ће на располагању имати чаки три хаљине.

БОНУС ВИДЕО: