Певачица Гоца Тржан и њен супруг Раша Новаковић су у браку од 2015. године, а као и сваки брачни пар, тако и они имају одређене несугласице. Сада је Раша открио зашто је одлучио да не иде на море са својом супругом и њеном ћерком Леном.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Једне године сам ишао на море са неком њиховом пријатељицом и мени се она уопште није допадала и ја сам рекао океј идите ви са њом и њеном ћерком на море, ја нећу да идем и Гоца се на мене надурила. Онда сам ипак отишао на море и било је катастрофа и онда сам рекао боље да нисам ишао и да се дурила на мене, него што сам доживео све то што сам доживео. Овде године поучен тим искуством рекао сам себи, нити ми се допада та екипа и боље да останем сам и да не идем на море - рекао је Раша и признао да је одлучио да лето проведе у Београду.

- Гоца је много задрта по том питању. Она зацрта да је веома битно за породицу да ми сви исто идемо на скијање, да сви волимо роњење, а ја гомилу тих ствари нити радим, нити волим. И она воли летовање на тај начин, а ја не волим летовање на тај начин. Ове године ми се није ишло из више разлога и нисам отишао, Мени је мало до тога да искулирам овде у Београду. Ја живим у Београду 9 година, а нисам га обишао као човек. Гоца је отишла љута, али ја мислим и да је океј да се мало раздвојимо и да буде на одмору са својим друштвом, биће њој супер без мене - рекао је Раша, па наставио да прича о својим осећањима, па открио да је у једном тренутку слагао Гоцу и рекао да ће ипак ићи са њима на море.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Portal Informer

 

 

- Мене је псхички много исцрпљивало, јер ја цупкам у месту негде, док је само њима лепо. Није суштина да мени буде лепо што је теби лепо, него да свако буде тамо где је њему лепо. На крају сам морао нешто да слажем и да кажем: " Отићи ћу са вама на море" - открио је за"К1" Раша.

БОНУС ВИДЕО: