Прослављени глумац Славко Штимац након вишедеценијске успешне каријере добио је прилику да се опроба и у домаћој серији "Црна свадба" која спада у категорију психилошких трилера, а бави се влашком магијом и мистичним појава Источне Србије. 

Фото: Јутјуб принтскрин/СУПЕРСТАР ТВ

 

Након само неколико епизода постало је све занимљивије, а серија је наишла на велико интересовање публике. Глумац тумачи улогу Митра који у малом месту изненада и на бруталан начин убија дванаесторо својих људи.

Штимац је истакао на који начин је доживео улогу Митра, који је уплашио многобројну публику.

Фото: Јутјуб принтскрин/SUPERSTAR TV

 

- То је један опседнути човек који није сав свој. Дође му жута минута, а касније се види да је он заправо војник те црне стране. Направи злочин, те сурове сцене убијања, а није реч о човеку који је свесно кренуо да убија људе. Он то ради потпуно без емоција, јер свој чин доживљава као извршење поруке од неког вишег. Реално, он у дубини душе нема ништа против тих људи, он је само војник у служби мрачне екипе.

Славко је открио и како заправо изгледа када је човек опседнут "демоном" и негативном силом.

Фото: Јутјуб принтскрин/SUPERSTAR TV

 

-  Покушао сам да немам никакву емоцију, да то буде што више механички. Бити опседнут врло је широк појам, све оно што је негативно у нама можемо назвати опседнутошћу, почев од мржње, љубоморе, зависти и свих оних библијских грехова.

Штимац је веома инспирисан овом улогом те је овим поводом открио да ли је у приватном животу сујеверан.

- Немам никакво сујеверје, заиста. Можда, када сам био веома млад, па сам слушао старије кад нешто кажу, попут оног не ваља да ти црна мачка пређе пут. Али сећам се да сам то врло брзо разбио. Неко изузетно паметан ми је све објаснио, да то нема везе с мозгом.

(Курир)

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".