Певачица Биљана Сечивановић (47) недавно је донела одлуку да промени професију, и да певање замени радом у фирми. Она је постала директорка у компанији свог супруга. Њена одлука је све изненадила, а сада је открила да ли планира да се повуче са јавне сцене. Како је објаснила, не жели да пева читавог живота, већ је сада дошла у могућност да бира места на којима ће наступати.

- Не верујем баш да ћу са 83 године певати, увек постоји оно за своју душу, своје људе и пријатеље. Можеш себи да ограничиш, ја ћу увек певати да се разумемо, али нећу радити пуном паром као што сам до сада радила. Негде ћу одредити- толико могу, то ми је довољно и толико ћу да прихватам. Све преко тога нећу прихватати и то је то, истиче Биљана.

Фото: АТА имагес

 

 

Она је додала и да је не занимају нове песме, те да је лења када је посао у питању. Одабир песама је препустила свом супругу Аци, а њему тај посао у последње време иде баш од руке, и она се не меша превише.

- Морам да признам да сам се мало улењила када је то у питању, имала сам других обавеза и послова, тако се десило ове године у старту. Обећавам да ћу то променити само да уђем у штос, и да могу паралелно да радим. Супруг је бирао неке кавере да радим, али се ја и ту као нешто развачим, а што се нових песама тиче, има сигурно једна коју је одабрао. Ја се тиме не бавим и не желим да се бавим тиме, закључила је певачица.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".