Певачица Јелена Карлеуша је недавно, након 11 година паузе, избацила чак два албума - "Алфу" и "Омегу". Ускоро ће публици поклонити бесплатан концерт у Београду на води, а пред овај наступ је отворила душу и причала о свом повратку музици, али и приватном животу.

Она је јуче шокирала јавност кад је у разговору за Сторy Душка Тошића назвала својом животном грешком, док је причала како су јој креативне ствари помогле да превазиђе тешке тренутке. 

Фото: АТА имагес

 

- Ако мислите на мајку, она је моја жива рана која не зацељује. Само сам се научила да живим с тим. Ако мислите на Душка, он се потрудио свим силама да ми отежа сваки секунд живота и покаже каква је животна грешка, а ако мислите на линч који с времена на време доживљавам од јавности, то видим као велику мотивацију и инат. Зато постоји и песма „Минут“ на крају којом захваљујем свима! Све то што сам набројала, учинило ме је овако јаком - рекла је Карлеуша.

Данас се на свом профилу на друштвеној мрежи Инстаграм огласио и Душко, који је по свему судећи након ове Јеленине изјаве осетио потребу да јој одговори. Он је објавио цитат Иве Андрића, за који сви сматрају да је искористио како би поткачио певачицу. 

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм

 

- Јадан је онај који мора некога понизити да би уздигао себе - гласила је Душкова објава на поменутој мрежи.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм

 

Међутим, ту није крај. Јелена се поново данас огласила и преко свог сторија на Инстаграму одговорила на Душкову објаву, због чега су сви схватили да се ради о рату бивших партнера. 

- Јадан је онај коме су таблоиди битнији од породице. Непознат аутор - написала је Јелена, а да ли ће Тошић на ово одговорити, остаје да видимо. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".