Медведи су у потрази за храном спремни да преузму много ризика, али и да покажу колико су заиста спретни. У потрази за храном често силазе са планина и излазе из шума у ​​насељена места. Омиљене су им канте за отпатке, а често улазе и у гараже. Ако оставите аутомобил откључан, ризикујете непозваног путника који може да девастира целу кабину у рекордном року.

Власник Хонде стога може бити задовољан. На снимку се види како радознали медвед без проблема отвара врата Хонде ЦР-В, у почетку оклева, али ће до краја снимка скупити довољно храбрости да уђе у аутомобил. Према речима очевидаца, медвед је узео нешто хране и остао у аутомобилу свега пет минута. На аутомобилу није причињена никаква штета, тако да власник на крају може да буде задовољан.

Према информацијама на страници Беарвисе.орг, ова врста медведа има канџе до пет центиметара и њима лако може да отвори врата. Због тога се препоручује закључавање аутомобила и посебно затварање свих прозора. Такође се саветује да у кабини не остављате храну са интензивним мирисом који би могао да привуче медведа.

Највећи проблем је ако се врата аутомобила затворе након што медвед уђе у аутомобил. У овом случају, медвед може лако да се успаничи, а затим у страху да уништи аутомобил. А то сигурно нико не жели.

БОНУС ВИДЕО: