Станија Добројевић раније је била у вези са познатим фудбалером Гојком Качаром, и то док је он имао вереницу.

Фото: Инстаграм принтскрин/stanijadobrojevic

 

Реч је о жени која је данас свима позната - Ена Попов, која се прославила учешћем у Великом брату, а данас ради као водитељка.

 Асмин није једини заузети са којим сам била, ту је био фудбалер, он је имао вереницу, Ену Попов, а ја то исто нисам знала, касније сам сазнала - рекла је Добројевићева у емисији Амиџи шоу.

Иначе, Станија је пре више година овако говорила о њиховом односу.

- Поздрав за Гојка, да се не љути што ћу сад испричати. Дописивали смо се два месеца преко Фејсбука, он је тад био на Светском првенству у Јужној Африци, а ја у Америци. Почели смо да се забављамо чим смо се вратили у Србију и после две недеље отишли смо у Хрватску - открила је својевремено Станија.

- Дешава се да смо били усликани, тад сам била анонимна у јавности. Ми се враћамо у Србију, на свим насловним странама Качар и ја. Али на свим насловним странама наслови "Качар преварио вереницу". Коју црну вереницу? Нисам ни знала то, кад су ме звали новинари, ја сва битна. А кад су ме питали знам ли да је верен за Ену Попов, ја се мислим "Која, бре, Ена Попов?". Ту је настао хаос, ја сам му га направила. После сам чула да је он Ени рекао да га одвезе на неку станицу одакле је ишао у Сплит, а уствари је он по мене дошао колима - говорила је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popov Ena (@enapopov)

Ена се касније удала за бизнисмена Ненада Чанка, с којим има две ћерке и своју приватност чувају за себе. Занимљиво је да је њен супруг пре ње повезиван са 13 година старијом новинарком Татјаном Војтаховски.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".