Наташа Шавија је месецима уназад свакодневно водила борбу против Стефана и његовог оца Османа, да би пре неколико дана објавила да се са њима помирила.

Фото: Инстаграм принтскрин/натаса.савија/ТВ Пинк принтскрин

 

Стефанов отац је комуницирао са фановима и пуштао музику, а у једном тренутку је и поздравио Шавију. 

- Наташа, видимо се ускоро ти и ја на неком ручку у Новом Саду- рекао је Осман. 

ФОТО: Принтскрин / тик ток / карић осман

 

- Ваљда ти код мене на кафу, где нас неће сликати- поручила му је Шавија. 

Старлета је након тога и даље пратила Карићев лајв, па сугерисала коју музику да пушта. 

ФОТО: Принтскрин / тик ток / карић осман

 

Подсетимо, Шавија је пре неколико дана путем свог Инстаграма написала да је дошло до помирења са породицом Карић, те да у животу све треба праштати: 

- Само да разјасним ситуацију у вези помирења Османа Карића и мене, пошто је многима лудо и нејасно. Дакле, човек ми ништа није урадио, није присуствовао, нити га наговорио да то уради, чак је рекао да је био присутан да не би дошло ни до каквог физичког обрачуна између нас, тако да нема разлога да га мрзим и да се препуцавам с њим. Он је отац дечка који ми је ово направио, и као родитеља га разумем да је желео да одбрани своје дете. Ја бих исто урадила. Направили смо циркус од нечега што није за то, ја себе сматрам цивилизованом тренутно (до сад ме је држао бес), а сад једино што желим је да вратим свој пређашњи изглед и мир. Верујте, не каже се за џаба оно треба праштати, гајити бес у себи уопште није добро и искрено овим помирењем сам осетила неко олакшање, чак ето и ћаскамо о неким десетим темама, зезамо се, као да се није ништа десило. Чудна ситуација, али то је здраво. Ето и Стефану опраштам све, шта је било, било је, али и даље стојим при томе да треба да одговара за своје поступке, што од сад препуштам суду, а не себи, људима и медијима (уз дужно поштовање). Све остаје исто, једино више нема мржње и тако је најбоље и најздравије, а то саветујем и вама - написала је старлета путем објаве на друштвеној мрежи Инстаграм.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".