Познату водитељку Марију Вељковић годинама смо имали прилике да гледамо на малим екранима и упркос томе што не воли да о свом приватном животу прича у јавности то је оно што многе интересује.

Ипак, као и све јавне личности и она нас понекад пусти да завиримо у њен породични живот. Марија је сада у вези са познатим глумцем Растком Јанковићем, а пре њега је имала брак из којег је добила троје деце.

Лепа водитељка упловила је у брак поприлично млада и како каже осећала се у њему помало заробљено. Чинило се као да након тог судбоносног "да" нема даље, али када је схватила да она и њен супруг архитекта Милан Миловановић више нису емотивно блиски одлучила је да се разведе.

- Кад се удате, мислите да је то до краја живота. Нема друге опције. Но, живот нас учи разним лекцијама. Заправо, ми смо растављени, а сам развод је у току. Папир није важан, већ чињеница да деца и ја имамо нови животни простор. Мада растављени, ми смо мама и тата и то ћемо бити до краја живота. Родитељи смо већ деценију, а то није мало. Њих троје су велики, паметни и разумни, имају своје време и с татом и с мамом, воле и маму и тату. То је једино битно - говорила је Марија, која открива да у њиховом односу није пресудила трећа особа.

Фото: Фејсбук принтскрин/Rebecca Walters

 

 

Након што је објављено да се разводе Марија није крила осећања.

‒ Не мора да буде тако. Емотивно смо се удаљили и то је био крај. Када сте с неким јако дуго, а све више осећате да није као пре, такве одлуке се саме наметну - искрена је водитељка за магазин "Хелло".

Након што је одлучила да прекине брак Марија се са својом децом преселила у девојачки стан.

‒ Требало нам је време да бисмо се организовали. Он је остао у нашем стану, а ја сам се са децом и кучетом преселила у свој девојачки, у коме нисам била од 2009. године. Није лако, али наставиш живот.

Водитељка је након развода рекла и како она гледа на то, као и у каквим односима је са бивишим мужем.

‒ Деца и ја имамо нови животни простор. Мада растављени, ми смо мама и тата, и то ћемо бити до краја живота. Родитељи смо већ деценију, што није мало. Није лако, али живот се наставља – рекла је водитељка, коју су после развода повезивали са Ђорђем Давидом и Урошом Ћертићем.

БОНУС ВИДЕО: