Ана је одговарала својим пратиоцима на Инстаграму, а један од њих је прокоментарисао старлетино помирење с Карићима.

Фото: АТА имагес

 

Наташа Шавија почетком маја је оптужила Стефана Карића да ју је брутално претукао, а сада је открила да се помирила са њим и да му је све опростила. 

Ово се није допало многима, па су је фанови осудили, посебно јер су током најтежег периода били уз њу и пружали јој подршку.

Наиме, Ана је одговарала својим пратиоцима на Инстаграму, а један од њих је прокоментарисао старлетино помирење с Карићима.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/ана_цурциц_оффициал

 

- Искрено, да ли мислиш да је Шавија пљунула по свим људима који су јој дали подршку у борби против насиља? - гласило је питање за њу, на шта се она одмах сложила.

- И те како - кратко је поручила бивша задругарка.

Подсетимо, Шавија је на Инстаграму саопштила да је дошло до помирења са Карићима, и том приликом истакла да треба праштати.

- Само да разјасним ситуацију у вези помирења Османа Карића и мене, пошто је многима лудо и нејасно. Дакле, човек ми ништа није урадио, није присуствовао, нити га наговорио да то уради, чак је рекао да је био присутан да не би дошло ни до каквог физичког обрачуна између нас, тако да нема разлога да га мрзим и да се препуцавам с њим. Он је отац дечка који ми је ово направио, и као родитеља га разумем да је желео да одбрани своје дете. Ја бих исто урадила. Направили смо циркус од нечега што није за то, ја себе сматрам цивилизованом тренутно (до сад ме је држао бес), а сад једино што желим је да вратим свој пређашњи изглед и мир. Верујте, не каже се за џаба оно треба праштати, гајити бес у себи уопште није добро и искрено овим помирењем сам осетила неко олакшање, чак ето и ћаскамо о неким десетим темама, зезамо се, као да се није ништа десило. Чудна ситуација, али то је здраво. Ето и Стефану опраштам све, шта је било, било је, али и даље стојим при томе да треба да одговара за своје поступке, што од сад препуштам суду, а не себи, људима и медијима (уз дужно поштовање). Све остаје исто, једино више нема мржње и тако је најбоље и најздравије, а то саветујем и вама - написала је старлета на Инстаграму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".