Жељко је дошао на рођендан детета колеге Бобана Радојевића, а поред њега је била и једна предивна жена. Многи су помислили да је то његова лепша половина, а певач је открио о коме се ради:

- То је кума, немојте, молим вас, ми смо озбиљни људи. Да сам знао да су медији овде, ушао бих кроз службени улаз. Шалим се, немам шта да кријем - а на питање да ли је срећан и емотивно испуњен, одговорио је:

- Како делујем? Ма, нисам ни срећан, ништа нисам. Дошао сам са мора, инхалирам се и нека ме депресија хвата, лету је крај. Мало сам изгубљен ових дана, извињавам се.

Шашић се после дотакао својих песама и односа са ћерком, као и то да ли она слуша његове песме: 

- Њу је захватио нови талас, воли старе песме, па тако и моје, али слуша и ово новије. Не пита она мене да ли имам некога, питам ја њу: "Је л' има нешто?", она ми каже да нема. Не крије то од мене, чак је врло отворена и директна, толико да се неки пут уплашим. Шалим се, имамо одличан однос. Дајем јој савете, ја сам ипак модеран ћале. Мада, многе ствари и не одобравам, па можда више и нисам, али трудим се - рекао је он, а када је у питању ћеркина удаја, мисли да је још рано, али је подржава шта год да она одлучи. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: