Упркос томе што је веома популаран Мили ретко када говори о свом приватном животу.

Фото: АТА имагес

 

Упркос томе што је веома популаран Мили ретко када говори о свом приватном животу, а оно што многи знају јесте чињеница да је већ годинама у браку са Нином Милић, с којом је добио и двоје деце.

 

Мили је са публиком поделио занимљиву о томе како је успознао жену свог живота. Наиме, он је тада је становао у вили на Дедињу, где је направио музички студио и у који је свраћало много људи.

 

Фото: АТА имагес

 

– Тад сам живео у Ужичкој, у великој вили од 3.000 квадрата, која је била резиденција кинеског амбасадора. Тамо сам направио студио и простор за живот, моја спаваћа соба је имала 250 квадрата, само камин је имао шест метара. Имао сам и свој парк, обезбеђење, неки француски новинари су се шокирали, питали су ко овако може да живи од музике у Србији – био је искрен композитор, а онда је рекао:

– Мени је ту вилу дао један друг на коришћење, јер сам му ја помогао нешто финансијски. У то време се дружио са групом девојака, њих 10-12 које су свраћале да слушају музику, гледају филмове, играју игрице – испричао је тада Мили.

Фото: АТА имагес

 

Милијеве добре другарице често су Нини која је тада студирала у Италији причале о Милију. У међувремену, музичар је морао да се одсели и прешао је у мали студио од 15 квадрата на Дорћолу.

– Тако су они њој причали о мени као о цару који живи у вили на Дедињу, а ја у тренутку кад ћу је упознати боравим у распалом студију – кроз смех каже Мили.

Већ на први поглед Мили је знао да ће он бити његова супруга.

Фото: АТА имагес

 

– Од момента када сам је видео, знао сам да ће ми бити жена једног дана. Она се већ сутрадан враћала за Италију на студије. Овим другарицама сам одмах рекао: „Дан када Нина слети, ја морам да знам.“ Шест месеци касније, она се враћа за Нову годину и дочек 2004. проводимо заједно – рекао је Александар и додао:

– Рекао сам јој да сутра идемо на вечеру и након тога смо отишли у један кафић где сам волео да идем. Тамо сам је питао да ли има дечка, рекла је да има. Одмах сам јој рекао: „Види, план је овакав: сутра ујутро ти њега назови и реци му да од вас нема ништа, да није то – то. Ми се чујемо око подне, ја долазим по тебе и ти и ја се више не раздвајамо – испричао је композитор.

Од тада почиње њихова љубавна прича која траје до данас. Из прелепог брака Мили и Нина су добили двоје деце.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".