Српски репрезентативац, кошаркаш Марко Гудурић годинама је градио блиставу кошаркашку каријеру. Управо зато је, заслужено, понео титулу једног од запаженијих играча на Европском првенству у кошарци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gudurić (@guduric)

Његов велики таленат је неоспоран, али без муке и труда који годинама улаже у спортску каријеру сигурно не би дошао на место на којем је сада.

Осим одличне игре, Марка су многе девојке приметиле и због физичког изгледа, али ретко ко зна да је његово срце већ украла једна лепотица. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gudurić (@guduric)

Њих двоје су у децембру 2021. године постали родитељи и овој улози су се веома предано посветили. Подсетимо да су се њих двоје венчали 8. августа 2021. године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gudurić (@guduric)

Колико воли своју супругу показује исписан текст испод једне фотографије на Инстаграму:

- Само остани ту... Волим те.

Двадесетседмогодишњи кошаркаш и његова изабраница привукли су пажњу јавности и због упечатљивог стила који обоје негују.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gudurić (@guduric)

Њих двоје често деле фотографије на друштвеним мрежама на основу којих можемо да видимо да имају истанчаног модног укуса, а младалачке комбинација су нешто по чему су препознатљиви.

Марко и Александра су за многе најлепши пар на домаћој јавној сцени. Многи им завиде, а како и не би кад су заиста савршени. 

БОНУС ВИДЕО: