Објављене су прве фотографије Илона Маска с његовим близанцима уз њихову мајку Шивон Зилис, која је и извршна директорка његовог стартапа за вештачку интелигенцију Неуралинк. Слике је објавио бивши новинар Волтер Ајсаксон, иначе аутор надолазеће биографије о власнику X-а.

Ајсаксон, чија књига излази у продају 12. септембра, рекао је да је Маск желео да се састане с њим у дому Зилис и деце прошлог марта ради разговора. "Рекао је да оставимо телефоне у кући док седимо напољу јер би неко могао да их користи за праћење наших разговора", открио је писац за Тиме.

 

"Седели смо на тераси у предграђу поред мирног базена у дворишту сунчаног пролећног дана, с два плавоока близанца која су учила да се мацкају, док је Маск туробно нагађао о могућности изградње одрживе људске колоније на Марсу пре него што апокалипса уништи цивилизацију на Земљи", описао је.

Иначе, Зилис је родила Масково осмо и девето дете у новембру 2021. Њихова имена никада нису објављена. Близанци, који су наводно зачети вантелесном оплодњом, рођени су само неколико недеља пре него што је Маск дочекао своје друго дете с канадском поп звездом Грајмс.

Зилис је рекла колегама да она и њен 52-годишњи шеф милијардер никад нису били у сексуалним односима нити су икад били у љубавној вези на било који начин, известио је Реутерс. Маск има још петоро деце са својом првом супругом, канадском списатељицом Џастин Вилсон. Прво дете изгубио је 2002. Беба је преминула у десетој недељи од синдрома изненадне смрти одојчади.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".