Сашка је сада објавила призоре из приватног авиона и похвалила се шта је купила у трудноћи и много јој је помогло.

Фото: Инстаграм принтскрин/саскавеселинов

 

- Дефинитивно најбоља ствар коју сам купла у трудноћи. Пресотерапија за кућну употребу, коју ја ето користим на лету - написала је Сашка и показала свима како ужива у луксузу.

Иначе, овај апарат представља револуционарну методу за топљење масти, лимфну дренажу и опуштајућу масажу. Помаже да се из организма уклони вишак воде и течности, убрзава проток лимфе и циркулацију, а помаже и у превенцији и смањењу целулита и његова цена је поприлично висока.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм / саскавеселинов

 

Подсетимо, Сашка Ђоковић, како је испричала, да има неки здравствени проблем схватила је у шестом месецу трудноће, када се нагло угојила десетак килограма, иако није ништа мењала у начину живота.

- Сад ми је јасно да је све указивало на хормонски дисбаланс, али лекари то нису препознали. Месец дана после порођаја сва вода је изашла из тела и оно је повратило уобичајени облик. Дијагностикована ми је аутоимуна болест позната као “Хашимото синдром”. Са тим стањем може се нормално функционисати, само је потребно водити што здравији начин живота - рекла је Сашка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".