Бранка Катић важи за највољенију српску глумицу. 

Публика је обожава, за њу се отимају режисери а успешну каријеру направила је и у иностранству укључујући значајне улоге у неколико холивудских хитова.

Бранка нерадо прича о приватном животу, па су многи готово заборавили да је она пре Џулијана била у вези са нашим некада чувеним ватерполистом Игором Милановићем. 

Фото: Небојша Параушић

 

 

Своју љубав чували су далеко од очију јавности иако су обоје у то време били изузетно популарни. Међутим, њихова романса се завршила и свако је кренуо својим путем како им је одредила судбина. 

Говорећи о Бранки легендарни ватеропо ас је признао да се са осмехом на лицу и данас сети њихове младалачке љубави.

- Са Бранком сам у добрим односима. Кад год се видимо, срдачно се поздравимо. Били смо у лепој вези, лепо смо се и разишли... Бранка је срећно удата, упознао сам и Џулијана, њеног супруга, имају два сина, ја две ћерке, па су нам се деца играла на слави код заједничког пријатеља. Лепа прича, остала до данас - рекао је једном приликом Игор Милановић. 

Бивши дечко Бранке Катић синоним је за домаћи ватерполо, у прилог чему говоре бројне медаље које је током каријере освојио. Његово име златним словима је уписано у нашој спортској историји, а ушао је и у "Кућу славних".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".