Најпознатија хрватска навијачица Ивана Кнол последње дане лета проводи у Шпанији, а своје пратиоце на Инстаграму почастила је сексепилним фотографијама. Сви су већ навикли да Ивана изгледа перфектно. Међутим, сада су испливање њене папарацо фотографије које су откриле истину.

ФОТО: Профимедиа

 

На папарацо фотографијама и онима које је Ивана Кнол објавила и те како се види разлика, а згодна Хрватица није одолела да у фотошопу не уреди свој струк, "испегла" лице и све оне ситне несавршености.

Фотограф је успео да ухвати сваки делић Иваниних облина у малом розе бикинију који је истакао њену бујну позадину.

ФОТО: Профимедиа

 

С плаже је и сама објавила неколико фотки на Инстаграму, а колико стварност с овим призорима баш и нема пуно везе, уверите се и сами.

ФОТО: Профимедиа

 

Ивану често прозивају за претерано уређивање својих фотографија и снимака, али свеједно је на Инстаграму верно прати чак 3,2 милиона људи. Већину тих пратитлаца стекла је током Светског фудбалског првенства у Катару, када су њене фотографије с трибина обилазиле свет.

Последњих неколико месеци база јој је Мајами, а тамо се дружи и са светским звездама, попут глумца Леонарда Дикаприја, репера Дрејка, кошаркаша Шекила О Нила и других.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".