Певачица Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ пред Богом су недавно постали муж и жена, а та вест је протекла кроз јавност муњевитом брзином: 

- Младенци су се недавно заклели једно другом на вечну љубав у цркви, што је одјекнуло као бомба, а сада је ред да се то и прослави. Весеље ће, како планирају, бити уприличено на чак две локације. Обома им је важно да сви чланови њихових породица буду срећни и задовољни, али и њихови пријатељи. Тако ће забава бити у две земље: Србији и Шпанији. Ражнатовићи и Гудељи су фамилије које воле славља и то њима неће представљати проблем. Немања и Анастасија већ размишљају о датумима да би се све организовало како доликује и у складу са обавезама које спортиста има према клубу. Они не желе никога да оптерећују, већ су све преузели на себе - изјавио је извор, а према његовим информацијама, пар неће правити класичну свадбу.

Биће организоване две свадбе, једна у Севиљи, друга у Београду: 

- У Севиљи ће то бити забава за пријатеље и Немањине саиграче из клуба, у Београду за породицу и пријатеље. Сада разматрају све детаље и ускоро ће почети организацију - завршава извор.

Такође, у Немањином родном граду имају само речи хвале за његову супругу: 

- Анастасија ми се јако свиђа. Знате шта сам јој ја рекла? Рекох: "Преузми све у своје руке и да починеш под старост овде." Воле се и чим је то лепо све, нека деца уживају. Дивно дете, леп су пар и само могу да кажем речи хвале - поносно је рекла. Све похвале за Небојшу, супругу Ољу и комплетну фамилију имају и Требињци, али и комшије, које једва чекају весеље - рекла је Немањина комшиница једном приликом.

(Курир) 

БОНУС ВИДЕО: