Али, уз њу су младенци пре скоро девет година од тетке Алисон добили и строга упутства – да је не отварају до прве веће свађе.

И премда се пар током последњих девет година, како признају за британски Мирор, небројено пута посвађао, тетина коверта до недавно је лежала неотворена и заборављена, а Кети је у Фејсбук групи ''Love What Matters'' објаснила:

Фото: Профимедиа

 

- Сетила сам се дана венчања од пре скоро девет година, па сам размишљала који венчани дарови за мене имају неко посебно значење.

Објаснила је да се сетила тетиног дара који је лежао неотворен у ормару. Она и супруг, рекла је, мислили су да је у коверти обичан кључ који симболично спашава брак. Недавно је пар коначно отворио тајанствени дар у којем су биле две поруке, по једна за обоје.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

"Кети, иди по пицу, шкампе или нешто друго што обоје волите. Тета Алисон", писало је на папирићу насловљеном на њу, а на његовом је био сличан савет мудре тете:

"Брендоне, иди по цвеће и боцу вина. Тета Алисон."

- Девет година је та коверта стајала на једној полици скупљајући прашину, али ипак нас је некако научила толеранцији, разумевању, компромису и стрпљењу - рекла је Кети која је, каже, схватила да оно што је потребно за одржавање снажног и здравог брака никада није ни било у куверти, већ у њима самима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".