Певач Мирослава Илића не дотичу забране наших певача у Хрватској, из разлога што сматра да он не спада у групу цајки и он и даље наступа по Хрватској.

- Није то генерална забрана певача из Србије у Хрватској. То имаш неких вокалних самоуправа које нису много расоложене према тим, како они зову ''цајкама''. Али само да знате да тамо нису сви цајке. Рецимо, ја не спадам у цајке. Хрвати знају тачно знају ко су цајке. И то је за мене регуларно. У мојој средини нећу то. И ај, здраво. Фрка је настала пре два, три месеца. Ја сам скоро био у Осијеку, дани пива, сјајно вече. Немам ја проблем са тим рекао је певач.

Фото: М. Коковић

 

 

- Ма брига ме за њих. Нећу да помињем имена. У принципу сам против ограничвања забрана. Код нас тога нема. Београд је увек био отворен град. Ако има ко да те слуша, дођи и певај - говорио је певач, па признао да не воли бакшиш:

- То је раубовање, пречесто наступање, у просторима који су за наступе рударски. То уништава глас. Ја сам имао турнеје по четрдесет, педесет дана, али то је била друга врста оптерећења. Ово данас је много напорније. Ово је несигуран посао данас. Данас те хоће, сутра те неће. Сви хоће да се опаре за кратко време. Не волим да помињем имена, али могу да дефинишем какао им се то дешава, истакао је Мирослав Илић.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".