Марија Маливук је део ријалитија од ове сезоне. Она је својом животном причом заинтригирала јавност. Једном приликом је доживела несрећу после које је била у коми:

- Враћала сам се кући са свирке и ударила сам у бандеру. Била сам преморена. После шест недеља сам се пробудила у болници и видела моју маму. Прво што сам је питала је када излазим. Ја сам имала отворен прелом бутне кости, шест прелома карлице, она ми је пробила све органе осим срца и бубрега. Имала сам три операције, унутрашње крварење и сепсу. Стало ми је и срце. Мени је једна нога кра- ћа од друге за три центиметра- рекла је Марија.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задрруга Оффицал

 

То није све, Марија се врло млада удала, добила дете а потом ј покушала да изврши самоубиство:

- Мене су сви његови вређали и ја то нисам више могла да поднесем. Хтела сам да се убијем. Један дан сам само пронашла лекове и попила их. Након тога сам само пољубила своју бебу. Пролазило ми је кроз главу колико сам несрећна. Ја сам само била дете. Била сам бесна сама на себе што сам то дозволила. Сада сам очврснула и баш волим живот. Оставила сам троје деце, и борила се лавовски за њих, али нисам тортуре могла да трпим више- рекла је Марија.

(Стар)

БОНУС ВИДЕО: