После огромног успеха шоуа „Холивудирање” са Николом Ђуричком, УНА ТВ са великим задовољством најављује још једну копродукцију са светском кућом НБЦ Универзал Формати, који чине део Универзал Интернационал Студија, дивизије Универзал Студио Групе, из чије богате продукције право у Србију стиже популарни квиз „Једно питање” који ће се емитовати од 14. септембра, сваког четвртка у 22 сата на УНА ТВ.

Овај фантастични квиз је очарао публику од самог почетка емитовања у Великој Британији, те нема сумње да ће и гледаоци УНА телевизије породично и са нестрпљењем ишчекивати, гледати и непосредно учествовати у занимљивом и необичом изазову који ће лично постављати једна од омиљених водитељки широм региона - Марија Килибарда. 

У својој богатој медијској каријери Марија се први пут, али веома успешно, сусреће са оваквим типом шоуа, те зато лепа водитељка с разлогом једва чека реакцију публике:

Фото: Промо/УНА ТВ

 

 

„Аутентично, породично, пристојно, питко, едукативно и у исти мах забавно. Тако бих описала квиз на коме смо вредно радили протеклих месеци, а који ће коначно, од 14. септембра, и публика УНА телевизије бити у прилици да види. Верујем да ће све генерације у једном дому уживати уз “Једно питање”. Генијална ствар је та што ће такмичари за тачан одговор на само једно питање, моћи да освоје огромне своте новца. Више него у било ком другом ТВ формату. За мене, пословни изазов какав сам дуго прижељкивала. Место где могу да упознајем обичан, диван, разнолик свет. Да истакнемо њихове способности, знања, спретности, али и да чујемо дивне животне приче. Недостајала ми је телевизија. Моја велика љубав. Изнова имам ону стару жељу да се гледаоцима представим у најбољем издању. Верујем у свој продукционо - креативни тим. Верујем у себе. А знамо сви да су жеља и љубав крила за велика дела. Спремна сам за лет, а надам се и ви!” – каже Килибарда.  

„Једно питање” није класичан квиз! Поред знања које је потребно да се освоји новчана награда од чак 10.000 евра, неопходна је интуиција, мало среће, али и неизоставна помоћ водитељке.
Правила су једноставна: Такмичарски пар од водитељке добија једно питање и 20 одговора, где ће системом елиминације, али и уз Маријину помоћ, покушати да дођу до јединог исправног одговора. Ако такмичарски парови успеју да савладају све кораке који су пред њима, чека их вредна награда у износу од 10.000 евра. 
Најквалитетнији и богат програмски садржај синоним је УНА телевизије која и ове јесени припрема само најбоље за своје гледаоце. На радост публике, УНА ТВ наставља сарадњу и са светски реномираном кућом Сонy, и у новом програмском концепту доноси најлепша романтична филмска остварења. 

Фото: Промо/УНА ТВ

 

 

"Једно питање" је емисија лиценцирана од стране НБЦУниверзал Формата, који су део Универзал Интернационал Студија, дивизије Универзал Студио Групе. Оригинална верзија квиза емитована је на Каналу 4 у Великој Британији, у продукцији Цхалкбоард ТВ и Мотион Цонтент Гроуп.

УНА ТЕЛЕВИЗИЈА доступна вам је путем:

• Сет топ боx алотмент Авала (на позицији 11)
• МТС (на позицији 125)
• мСАТ (на позицији 107)
• Орион Телеком (на позицији 11)
• БеотелНет (на позицији 11)
• Xплоре ТВ (на позицији 10)
• Супернова (на позицији 25)
• YеттелХипернет ТВ платформа (на позицији 14)
• СТ Цабле (на позицији 47)
• КБЦ НЕТ (на позицији 11)
• НЕXТ (на позицији 24)
• Јотел (на позицији 27)