- Дођу ми млади брачни парови, имају проблема са својим породицама и каже снајка: "Ја сам рекла својој свекрви..." Рекох: "Стани. Шта имаш ти са својом свекрвом?" Она одговара: "Па, знате, ми смо...", започео је причу отац Предраг Поповић, а у наставку указао на смернице поступања у односу свекрве и снаје, који који је често проблематичан и пун трзавица.

"Стани, шта је она теби?", упитао је жену отац Предраг, на шта је добио очекиван и једноставан одговор: "Па, она мени није ништа. Она је мајка мог мужа."

"Онда нека твој муж реши своју мајку", посаветовао ју је отац Предраг Поповић.

Даље у свом излагању на свом Фејсбук профилу напоменуо је да је то "прва и основна свар коју је сам решио са својом супругом".

- Рекао сам јој: "Ти немаш шта да причаш мојим родитељима. То је мој посао. Не пада ми на памет да ја причам твојим родитељима. То је твој посао. Ја својој мајци могу да кажем шта год хоћу. Она никад неће да се наљути на мене. Не може. Мајка је. Како може да се наљути. Мајка ће увек да те воли. Права мајка. Моја жена ако каже и нешто што двојако може да се протумачи... 'Ево, ујела ме за срце, ја то не могу да опростим, ја то не могу да заборавим..'. И, направили смо хаос".

На крају је сумирао најважније тезе у две реченице.

- Значи, моје је да ја својим родитељима скренем пажњу, кад се они превише уплићу у мој брак кад не треба. А моја жена је ту да она каже својим родитељима да се не уплићу у брак.

БОНУС ВИДЕО: